För att beställa Tarot rådgivning, medial konsultation eller energirensning i bostaden kontakta mig via formuläret här eller ring 0392-10466.

Jag är Certifierad Tarotmästare från Svenska Tarotakdemin och har flerårig erfarenhet av vägledning via bildtolkning. Jag arbetar mest med telefonrådgivning då avstånd inte påverkar kontakten medialt. Tidvis har jag även arbetat som rådgivare på så kallad spålinje vilket lärt mig mycket då man tvingas att vara snabb i sina tolkningar.

Min målsättning vid en Tarot- konsultation är att hjälpa Dig se alla de möjligheter som finns och som Du har kunskap om inom Dig men ibland behöver hjälp med att släppa fram i ljuset. Genom att se både nuet, det som varit och blicka in i framtiden är Tarotkorten ett bra verktyg för självkännedom och personlig utveckling där Du kan förstå och se mönster och skeenden i livet.

Med Tarotkortens hjälp når jag medialt kunskap vilken är viktigt för dig att veta nu i din utvecklingsprocess för att hjälpa dig se dina styrkor och mål i livet. Ibland kommer även någon avliden anhörig in och lämnar meddelande ifall det är viktigt!

Vad man inte får glömma är att vi alltid väljer vår väg själva och att korten eller de personer som vägleder inte skall styra Ditt liv!

Jag utfärdar också certifikat till Tarotmästare efter genomgångna tester för dig som har erfarenhet av Tarot men känner att du vill ha stöttning i din utveckling.